Levenscoachpraktijk Bewust Monique

Bewust loslaten van dilemma's waar je geen grip op hebt


Herkenbaar?Je hebt alles voor elkaar. Je bent gesetteld. Fijn huis. Relatie en misschien ook wel kids die de basis vormen van jouw gelukkige en liefdevolle leven. Leuke baan, fijne collega's.

En toch begint het aan je te knagen. Je wordt geconfronteerd met het feit dat je langzamerhand de grip op je loopbaan, je privé leven begint kwijt te raken. Door toenemende en langdurige pijn, frustraties, verdriet, angsten,  ten gevolge van ongrijpbare chronische klachten. Voor jouw gevoel ben je als een Don Quichot tegen "windmolens" aan het vechten. Wat je ook doet, het brengt je geen enkele stap verder.

 

Het even niet meer zien zitten. Bewust loslaten.


  • Je fysieke en mentale klachten nemen steeds meer toe. Je moet steeds vaker uitvallen, ondanks dat je hoofd dit niet wil. 
  • Je hebt het gevoel compleet vast te lopen.  Het blijft maar malen in je hoofd, de ene frustratie na de andere volgt.
  • Je voelt je altijd maar moe, krijgt een "hekel" aan je baan, je collega's  en ook in je privéleven gaat de negativiteit een belangrijke rol spelen.
  • Je kunt nergens meer blij van worden.
  • Je holt van de ene hulpverlener naar de ander. Maar voor jouw gevoel werkt het allemaal niet. Je weet echt niet meer hoe je jouw angsten, pijn, frustraties, onzekerheid, etc. los kunt laten. Ze blijven maar terugkomen. En lijken langzamerhand jouw leven te beheersen.
  • Hoe kun je nu het beste uit je zelf halen, als je niet meer datgene kan doen wat je het liefste wil door al jouw beperkingen en toenemende klachten?
  • Je merkt dat je steeds meer conflicten krijgt. Zowel op je werk als thuis.
  • Je moet er niet aan denken om te moeten solliciteren. Wat zullen ze wel niet denken? Alleen al van de gedachte krijg je zwetende handen en klotsende oksels.
  • Je perfectionisme staat je steeds meer in de weg. Overal wil je graag zelf controle over hebben. Je vindt het moeilijk te accepteren dat dingen niet zo gaan zoals jij het wil.
  • Je wilt je mentale belemmeringen, angsten en emotionele blokkades omzetten in krachtige positieve overtuigingen.


Herken je bovenstaande? 


Dan is het misschien tijd om eens, geheel vrijblijvend, met mij om tafel te gaan zitten onder het genot van een kop koffie/thee. Om eens te kijken welke handvatten en stappen jij nodig hebt om Bewust weer grip te krijgen op je loopbaan en je privéleven. Want zeg nu zelf: het wordt toch echt tijd om de koe bij de horens te pakken en een leven te gaan leiden waar jij gelukkig van wordt. 

Durf jij deze uitdaging aan?Nieuws


Terug naar overzicht

01-10-2019

Gratis ontwikkel-/loopbaantraject voor 45 plussers nog tot eind 2019!

Als je als werkende 45 plusser op het punt staat je af te vragen of je het huidige werk wat je nu doet wel datgene is waar jouw passie ligt? Of dat je dit werk wel vol kunt houden tot aan je pensioengerechtigde leeftijd?
Gezien je misschien steeds toenemende fysieke klachten?! Maar ook omdat er steeds meer eisen aan je functie gesteld worden ?! Zoals continue bijscholing, steeds meer toenemende digitalisering, veranderende technieken, etc, etc. Aarzel dan niet om eens contact met me op te maken om, geheel kosteloos, in 3 tot maxi 4 gesprekken uit een te zetten wat jij nu daadwerkelijk wil. Om jezelf eens de spiegel voor te kunnen houden, is dat wat ik werkelijk tot aan mijn pensioen wil blijven doen. Heb je een vast dienstverband voor minimaal 12 uur per week, zit je momenteel niet in de Ziektewet en zit je niet in een reorganisatie, bel mij gerust!. Dan kijken we onder het genot van een kop koffie/thee wat ik voor jou kan betekenen.
.

 Brochure+Ontwikkeladvies 45plussers+Werkenden .pdf


Terug naar overzicht
Wil je meer weten? Bel of app me 06 40 47 79 68

 

UA-137733830-1