Levenscoachpraktijk Bewust Monique

Bewust loslaten van dilemma's waar je geen grip op hebt


TARIEVEN 2024

Hoe werk ik

Om nader kennis te maken en te kijken of er een match is, plan ik in eerste instantie een GRATIS online kennismakingsgesprek in van maximaal 30 minuten. Waarna jij bepaalt of je verder met mij wil.

Vervolgens plannen we een uitgebreid intake gesprek in waarbij je ruim de gelegenheid hebt om jouw vraagstukken en doelstellingen voor dit coachtraject neer te leggen.

Eén sessie per 2/3 weken, tussendoor mail dan wel app contact, zodat ik, mocht je tegen vragen aanlopen, je hierin gelijk kan adviseren. De sessies kunnen face to face zijn op een nader af te spreken locatie, maar ook online via videobellen of een combi hiervan.


Particulieren

Levenscoaching 

Coachtraject van 6 sessies voor € 595,- incl. BTW (inclusief extra intakegesprek)

Afhankelijk van je doelstelling kan het coachtraject bestaan uit wandelcoaching, NLP life coaching, in combinatie met regenesis healing. 

Na deze 6 sessies wordt overlegd dan besloten of er meerdere sessies nodig zijn. Voor een vervolgtraject betaal je  € 92,50 incl. BTW per uur.

Locatie is in overleg.

Bij  15 kilometer of meer enkele reis, komt hier kilometervergoeding bij van € 0,21 per km per sessie.

Alleen online coaching:  6 sessies voor € 425,- (incl. BTW).  

Vergoedingen

De ziektekostenverzekering vergoedt mijn werkzaamheden niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid om (een deel van) de coaching te vergoeden. Indien dit het geval is, zal ik  offerte op maat voor je werkgever maken.

Wil je meer hierover weten? Vraag mij gerust voor meer info.Bedrijven

Prijzen op aanvraag.


Bewust werken aan jezelf!