Levenscoachpraktijk Bewust Monique

Bewust loslaten van dilemma's waar je geen grip op hebt


Herkenbaar?Je hebt alles voor elkaar. Je bent gesetteld. Fijn huis. Relatie en misschien ook wel kids die de basis vormen van jouw gelukkige en liefdevolle leven. Leuke baan, fijne collega's.

En toch begint het aan je te knagen. Je wordt geconfronteerd met het feit dat je langzamerhand de grip op je loopbaan, je privé leven begint kwijt te raken. Door toenemende en langdurige pijn, frustraties, verdriet, angsten,  ten gevolge van ongrijpbare chronische klachten. Voor jouw gevoel ben je als een Don Quichot tegen "windmolens" aan het vechten. Wat je ook doet, het brengt je geen enkele stap verder.

 


  • Je fysieke en mentale klachten nemen steeds meer toe. Je moet steeds vaker uitvallen, ondanks dat je hoofd dit niet wil. 
  • Je hebt het gevoel compleet vast te lopen.  Het blijft maar malen in je hoofd, de ene frustratie na de andere volgt.
  • Je voelt je altijd maar moe, krijgt een "hekel" aan je baan, je collega's  en ook in je privéleven gaat de negativiteit een belangrijke rol spelen.
  • Je kunt nergens meer blij van worden.
  • Je holt van de ene hulpverlener naar de ander. Maar voor jouw gevoel werkt het allemaal niet. Je weet echt niet meer hoe je jouw angsten, pijn, frustraties, onzekerheid, etc. los kunt laten. Ze blijven maar terugkomen. En lijken langzamerhand jouw leven te beheersen.
  • Hoe kun je nu het beste uit je zelf halen, als je niet meer datgene kan doen wat je het liefste wil door al jouw beperkingen en toenemende klachten?
  • Je merkt dat je steeds meer conflicten krijgt. Zowel op je werk als thuis.
  • Je moet er niet aan denken om te moeten solliciteren. Wat zullen ze wel niet denken? Alleen al van de gedachte krijg je zwetende handen en klotsende oksels.
  • Je perfectionisme staat je steeds meer in de weg. Overal wil je graag zelf controle over hebben. Je vindt het moeilijk te accepteren dat dingen niet zo gaan zoals jij het wil.
  • Je wilt je mentale belemmeringen, angsten en emotionele blokkades omzetten in krachtige positieve overtuigingen.


Herken je bovenstaande? 


Dan is het misschien tijd om eens, geheel vrijblijvend, met mij om tafel te gaan zitten onder het genot van een kop koffie/thee. Om eens te kijken welke handvatten en stappen jij nodig hebt om Bewust weer grip te krijgen op je loopbaan en je privéleven. Want zeg nu zelf: het wordt toch echt tijd om de koe bij de horens te pakken en een leven te gaan leiden waar jij gelukkig van wordt. 

Durf jij deze uitdaging aan?Nieuws


Terug naar overzicht

09-10-2019

Workshop Bewust Grip op het emotie (w)eten

Herken jij dit ook?
Als je je boos, verdrietig , gestrest of alleen voelt , grijp je maar weer naar die reep chocolade, dat stuk kaas of dat extra glas wijn.
Je hebt ongeremd eetgedrag, uit gewoonte pak je maar weer iets, ook al
heb je niet eens honger.
Je troost of beloont jezelf met die taartpunt die naar je stond te lonken. Waar je later spijt van krijgt.
Je hebt moeite met de acceptatie van je gewicht.
Je verzint iedere keer excuses voor je foute eetgedrag.
Je voelt je lusteloos, moe, verveeld, opgeblazen.
Je bent die dieet goeroes ook wel een beetje beu!

Dan is deze workshop wat voor jou!

Een interactieve workshop waarin geleerd, uitgewisseld en zelf ervaren wordt.

.
Terug naar overzicht
Wil je meer weten? Bel of app me 06 40 47 79 68